Nyheder

Aarhus Kommune bygger bro til Holmespejderne.

Kom og mød os søndag d. 11. september fra kl. 10 – 15 på Naturens dag, Her vil der være mulighed for at få en sejltur i kano på Aarhus Å. Der er start fra HUSET / VoxHall ved Vester Allé 15.

Ole Knudsen, gruppeleder i Holmespejderne, Det Danske Spejderkorps, fortæller:” Vi vil gerne give borgerne i Århus Kommune mulighed for at opleve at der også er natur i Århus Centrum. I år er temaet på naturen dag vand, og det er derfor oplagt for os som spejdere at tilbyde en tur i kano.  

Der har i mange år ved Aarhus Å været en anløbsbro på bagsiden af Huset, Vester Allé. Men der var efterhånden kommet store huller i den. Vi er derfor glade for at vi har fået kulturforvaltningen i Århus Kommune til at bygge en ny inden naturen dag. På den måde kan alle komme sikkert ned i kanoen.”

Alle kan få en tur på Århus Åen i kano. Der plads til 3 – 4 personer i hver kano. Og vi sikre os at alle har en redningsvesten rigtigt på. Og efter en kort introduktion sejler man på egne hånd. Der vil være mulighed for at sejle på stykket frem til Ringgaden, her vender man om og sejler tilbage igen. Vi håber det er en mulighed som rigtig mange voksne vil benytte sig af sammen med deres børn. Vi har nemlig skaffet 13 kanoer. 

Vi laver dagen i samarbejde med Viby-Spejderne

Læs mere på www.naturensdag.dk, på  www.Holmespejderne.dk og på www.Viby-spejderne.dk

Yderlige informationer: kontakt [at] holmespejderne [dot] dk eller ring på tlf.7023 8270

Ved lagt pdf med bagside af folder som er omdelt i dele af Århus.