Nyheder

Nyhedsmail sendt til forældre og spejdere

Kære forældre og spejdere.

 

Her er lidt om de kommende aktiviteter i Holmespejderne.

 

Lørdag d. 8. oktober.
Aktivitet for spejdere kl. 11 – 14 som sædvanlig. Det er denne gang ved Hytten. Se kalenderen på hjemmesiden om hvad vi skal lave.  

 

Søndag d. 9. oktober. 
Arbejdsdag ved Hytten. KL. 10.30 – 13. (OBS tidspunkter er blevet rykket 1 time i forhold til beskedne i den første mail) Vi har brug for hjælp til at få klippet hækken og få skåret lavt hængende grene af træerne. Det er for at få mere luft og overblik ved Hytten. 
Dagen er for forældre sammen med deres børn. Vi afslutter dagen med frokost kl. 13.   Tilmeld dig ved at sende en mail til Ole [at] holmespejderne [dot] dk eller ring på 7023 8310.

 

Vi har ikke spejder i efterårsferien men der er mulighed for selv at deltage i kulturnatten den første fredag i efterårsferien. Se vedhæftede løbeseddel om aktivitet på Rådhuspladsen. (Og få 20% rabat i spejdersport.) Og sedlen om fortælleaften i spejdermusset.

 

Søndag d. 6. november. 
Så er tiden kommet, hvor vi skal finde vandrestøvlerne/skoene frem, smøre madpakken og spidse vandrestaven, for nu skal I nemlig ud på: MUSEFODSVEDSTUREN 2011. Sammen med andre spejdere i Århus Skovdivision. 
Hvis du ikke ved hvad MUSEFODSVEDSTUREN er, så kan vi fortælle dig, at det er en 10 km vandretur i skoven, sammen med dine spejderkammerater. 

Gå til tilmeldingen ved at klikke her. OBS sidste frist er på søndag d. 9. oktober.

 

Sommerlejren til næste år kommer til at gå til Holstebro d. 21. – 29. juli 2012. Læs mere på hjemmesiden. 

 

 

Med spejderhilsen

 

Lederne.

 

Holmespejderne

 

Tlf. 7023 8270

 

Mail: kontakt [at] holmespejderne [dot] dk

 

www.holmespejderne.dk