Nyheder

Udevask d. 10.05.12

Udevask med varmt og koldt vand på Hytten.

Det er nu blevet nemmere altid at være ude, når vi er på grunden ved hytten. Vi har fået en udendørs stål vask med tilhørende haner til varmt og koldt vand sat op uden på huset. (Se billedet.)  Vi laver frokost til hver spejderaktivitet hver anden lørdag. Og nu er det blevet nemmer at vaske op ude efter den gode mad.

Anledningen til at vasken blev sat op netop nu er den vandskade vi desværre har haft i hytten. Her i påskeferien sprang der hul på et rør ude på toilettet. Vandet løb ud på gulvet i flere dage. Det var så voldsomt at vandet begyndte at løbe ud under huset. (Det var også derved at skaden blev opdaget af forbipasserende.)  Vi har heldigvis fået en rigtig god behandling af vores forsikringsselskab Tryg. Få timer efter kontakten til forsikringsselskabet, stod jeg sammenmed en tømrer ved hytten, en fredag. Mandag morgen var tømmeren i gang med at brække gulvet op.

Når skabe og gulvet alligevel var brækket op var det meget nemmer at montere den vask og vandhane vi længe har ønsket os.

Mange tak til håndværkeren for hjælpen med at lave vask og haner.