Kalender

Afbud

Familiespejder aktivitet (3 - 6 år)

Dato: 
Søn, 22.02.2015 10:00 - 12:00

Adresse på parkeringspladsen ved stedet, hvor vi skal mødes: Ørneredevej 23, 8270 Højbjerg. 

Det er tæt på enden af Hørhavevej hvor den støder op til Ørneredevej. Vi mødes ved på pladsen, som ligger lidt til venstre hvis man er kommet ned af hørhavevej.  Det er samtidig indgangen til Hørhaven.

Kommer I med bus så skriv jeres egen adresee ind og rejseplanen komme med forslag til hvordan I kan komme frem. 

Den 22 februar hvert år fejres Tænkedag af spejdere over hele Jorden. Tænkedag er den dag hvor Robert og Olave Baden Powell begge havde fødselsdag. Robert Baden Powell startede spejderbevægelsen i 1907, og blev senere Verdensspejderchef. Hans kone Olave overtog senere pigespejderbevægelsen, og sammen var de Verdensspejderchefer til deres død.

De fik begge en masse fødselsdagsgaver af spejderne, men opfordrede spejderne til at indsamle penge i stedet for at give dem gaver, så gaverne kunne gå til gode formål.  Tænkedag er også en mulighed for at tale om værdier, oplevelser og alt det, der er med til at gøre jer til en del af det store, globale spejderfællesskab.

Derfor tager vi her på selve dage d. 22. februar fat i forhold for spejdere i andre lade og tale om sygdome i afrika.  Se vedhæftede program for dagen. 

Der er denne dag kommet en del afbud fra familispejdere på grund af fastelavns arrangemnter mv. Så denne søndag slår vi os sammen med mikrospejderne som er på tur i skoven.  

baden-powell