Nyheder

hytten

Gruppedag 13. november fra kl. 11-15

Vi holder en gruppedag for alle spejdere og forældre den 13. november ved Hytten.

Denne dag ønsker/forventer vi, at I bruger et par timer på at mødes med de andre spejdere og forældre til at gøre hytten og grunden klar til vinteren. Det sker jo ikke af sig selv, så vi skal deles om at få ryddet op og indrettet hytten samt få beskåret og ryddet op på grunden.

Bestyrelsen vil lave en liste med arbejdsopgaver til store og små, så man kan komme og krydse sig på denne søndag. Vi kan nævne at der er nogle reoler, der skal samles, der er træer, der skal beskæres, et bål af afskårne grene, der skal brændes af og flere andre ting. I må meget gerne sende en mail til kontakt [at] holmespejderne [dot] dk om, hvor mange i kommer.

Bestyrelsen vil stå for lidt vådt og tørt til alle fremmødte.

Samtidig er det chancen for at møde spejdere og forældre samt bestyrelsen, der ud over lederne består af en tropsspejder og forældre til spejderne i gruppen. Vi har ikke afsat et budget til pleje af hytte og grund, men det kan kun lade sig gøre, fordi der er frivillige (jer alle sammen), som kan deltage i vores få fælles gruppedage. Vi håber at I vil bakke op herom samt benytte lejligheden til at få sat ansigt og navn på nogle flere af de personer, der til sammen kan kalde os for Holmespejderne spejdergruppen.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen